The Grand Loire Tour 2007

K & E autolla Euroopassa

Matka Keski-Eurooppaan kesä-heinäkuussa 2007. Tavoitteena nähdä Ranskaa muualtakin kuin Eiffel-tornin juuresta, maistella paikallisia viinejä..ja lomailla! Mutta voiko 4500 km autolla ajoa olla lomaa? Se selviää lähiviikkoina.

25. kesäkuuta 2007

1. päivä paketissa


Dodih! Masut täynnä ruokaa. Laivan käsitys lihapullalautasesta on 13 kpl ja 6.5 €. Ja mahdoton ähky & nuijanukutus kaupan päälle. Yöunet varmistettiin happimyrkytyksellä laivan 9. kannella. Hienot maisemat Turun saaristossa. Keli näyttää oikein mukavalta, ei pitäisi mahdottomasti heijata yön aikana. Pitihän sitä taxfree käydä läpikulkemassa. Jotain kertoo matkan luonteesta, että mukaan lähti 6-pack Teho-juomaa, salmiakkikarkkia ja ksylitolipurkkaa.


Ai niih, pakollinen päivän nörtteily. Satamasta piti tietysti pirauttaa Skype-videopuhelut 3G-yhteyden
yli kotijoukoille. Jää jatkossa liikkuva mobiilijuttelu vähemmälle kun ei olla enää Saunalahden kiinteähintaisen datayhteyden piirissä. Onneksi Saunalahti siirtyi tärkeimpien ulkomaisten sopimusoperaattoreiden kanssa edes jotenkin järkevään hinnoitteluun, 1.5 € / MB. Vaan eipä tuota GPRS/3G-dataa pitäisi paljoa tarvita. Jatkossa tulemme E:n kanssa bloggailemaan lähinnä päivän päätteeksi majapaikoista. Aika monessa varaamassamme B&B -paikassakin on talon puolesta ilmainen WLAN.

Niin ja ei tämän matkan päätarkoitus muutenkaan ole bloggailu, vaan lomailu. Siitäpä yön kysymykset:

  • Parhaat taukopaikat välillä Tukholma-Malmö?
  • Jos Lyypekissä olisi aikaa käydä katsomassa yksi juttu turistimielessä, mikä se olisi?
  • Onko välillä Lyypekki-Aachen jotain viksua nähtävää/taukopaikkaa?
Ja jo tässä vaiheessa otetaan mielenkiinnolla vastaan vinkkejä Loiren alueen nähtävyysvinkeistä ja hyvistä vierailijaystävällisistä viinitiloista. Heittäkäähän kommentteja!

Huomenna tiistaina on edessä rreipas 950+ kilometrin repäisy Tukholma-Lyypekki. Tarkoitus on ajaa E:n kanssa vuorotellen. Todennäköisesti ajan Roomsterin ulos Tukholman ruuhkista, E vie meidät Malmön seudulle ja sitten ajan Öresundin sillan, Tanskan ja Rödby-Puttgarden -välin. Mielenkiintoista nähdä kauanko operaatiossa menee. Sää vaikuttaa jonkin verran mielenkiintoiselta..

Seuraavan kerran näillä bittivirroilla blogijutun muodossa todennäköisesti tiistai-iltana.

Nyt unta palloon.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu