The Grand Loire Tour 2007

K & E autolla Euroopassa

Matka Keski-Eurooppaan kesä-heinäkuussa 2007. Tavoitteena nähdä Ranskaa muualtakin kuin Eiffel-tornin juuresta, maistella paikallisia viinejä..ja lomailla! Mutta voiko 4500 km autolla ajoa olla lomaa? Se selviää lähiviikkoina.

25. kesäkuuta 2007

Laiva on lastattu..

Jaahas, piti tämäkin kokea, ensimmäinen bloggaus laivan hytistä. Mikäs tässä kirjoitellessa, sähköä piisaa ja 3G-puhelimen kenttä on asianmukainen, lisäksi kun olemme täällä Suomessa, 3G-liikennemäärä on rajoittamaton. :)

Ensivaikutelmat aluksesta: tämä on selkeesti rahtilaiva. Samaan aikaan kun ajoimme sisään, kantta alempana kiskot kirskuen lastautui junanvaunuja kyytiin. Hytti on mallia krouvi, äänieristyksestä ei ole tietoakaan ja mukavuudet ovat pöytä, punkka ja WC+suihku. Mutta ei tämä laivamatka ole mitään juhlimista varten, tarkoituksena on päästä mahdollisimman rivakasti ja kustannustehokkaasti Turusta Tukholmaan. Tässä päivän vinkki: ulkomaanmatkailijan kannattaa olla Autoliiton jäsen. Tästäkin matkasta tuli rabattia, kun teki varauksen Autoliiton kautta.

Nyt etsimään jotain iltapalan tapaista. Ehkä vielä jotain päivän yhteenvedon tapaista ja huomisesta ajoreitistä illemmalla.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu