The Grand Loire Tour 2007

K & E autolla Euroopassa

Matka Keski-Eurooppaan kesä-heinäkuussa 2007. Tavoitteena nähdä Ranskaa muualtakin kuin Eiffel-tornin juuresta, maistella paikallisia viinejä..ja lomailla! Mutta voiko 4500 km autolla ajoa olla lomaa? Se selviää lähiviikkoina.

5. heinäkuuta 2007

Pariisissa!

Heti aluksi täytyy todeta, että navigaattorisoftien suunnittelijat eivät näköjään huomioi käsitettä "kaupungin keskustan pikkukadut". Bourgesista Pariisin pohjoispuolelle ajettiin sitten Pariisin keskustan kautta. Kokemus oli kauniisti ilmaistuna mielenkiintoinen, varsinkin kun osa reitistä kulki maanalaisissa tunneleissa, joissa GPS-suunnistuksella ei tee mitään.

Mutta - perillä ollaan, ilman naarmuakaan autossa ja vieläpä aika järkevään aikaan. Yöpymispaikkamme on Maisons-Laffitten puistokaupungissa. Vaikka olemmekin Pariisin sisemmän kehätien ulkopuolella, matka täältä ovelta vaikkapa Louvreen kestää n. 45 minuuttia. Tämän päiväkirjamerkinnän kuva on napattu paikallisessa pizzeriassa nautitun illallisen jälkeen tehdyltä pikaiselta kaupunkipiipahdukselta. Aika kivaa jälkeä saa ihan pokkarillakin, kunhan käyttää jonkinlaista jalustaa.

Tällä kertaa tällainen lyhyempi päiväkatsaus, matkaseurue on hieman väsähtänyt päivän kuvioista. Huomenna Pariisiin ihan ajan kanssa.. :)
Posted by Picasa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu